Om kroen

Vi, Henning og Marianne Brodersen, har siden 2018 drevet Endelave Kro og Gæstgiveri. Vi er gift med hinanden og har fire voksne børn. Vi kommer begge fra kommunale jobs, men er nu sprunget ud som selvstændige og i fuld gang med at leve vores livsdrøm ud.

Endelave Kro og Gæstgiveri ejes af Endelave APS og vi forpagter kroen. APS’et består af en bestyrelse og en række anpartshavere. Vi har et godt og konstruktivt samarbejde med APS’et.

Når du kommer til Endelave Kro kan du forvente en hyggelig oplevelse på en ældre kro, hvor vi gør os umage for at her er rent, pænt og hjemligt – her er plads til alle.

Vores værelser er enkle. Toiletter og bad finder du på gangen. Der er håndvask på alle værelser. Vi har plads til i alt 22 overnattende. På kroen er familieværelser med plads til 4, dobbeltværelser med plads til 2, hvoraf 2 er med enkeltsenge. Mod tillæg er hunde velkomne.

Krostuen er hyggelig og røgfri. Her er hyggelige kroge, hvor man både kan nyde en middag, en kold øl og en varm kop kaffe. Man må gerne have sin hund med i snor.

Restauranten åbner vi efter behov. Her er plads til flere spisende og her afholdes fester og større selskaber. Vi har muligheder for at udvide lokalet, så der kan være op til 100 spisende.

Om sommeren er der mange siddepladser ude foran af kroen. Her kan man nyde solen og følge med i øens liv, imens man nyder sin mad.

Maden på Endelave Kro er god kromad lavet fra bunden. Vi bager det meste selv, men især det hjemmelavede rugbrød er populært. Næsten alt pålæg er hjemmelavet og vi sælger en del ud af huset af både pålæg og rugbrød. Vores menukort er enkelt – vi gør det, vi er gode til – med en god portion fantasi og fri leg i køkkenet.

Vi glæder os til at give jer en god oplevelse på Endelave og Endelave Kro og Gæstgiveri.

Læs eventuelt anmeldelser på: