Lørdag d. 29. februar 2020 – kl. 19.00

Middag og efterfølgende musik

Kom og smag på Endelaves eget ØL

Pris pr. person for mad og musik 148,- kr.

Tilmelding på 21431415

Navne: Grit Jansen (sang), Nicolai Kaarsen (banjo og concertina), Anders Munk (harmonika og vaskebræt), Michael Schultz-Larsen (cajon og klokkespil)

Pressetekst om vores ø-plade:

Fredag d.17. januar udgav Tranquebar deres anden plade med titlen ‘Ø’. Projektet er indspillet over de sidste 5 år på Sejerø, Møn, Endelave og Fejø som fire selvstændige EP’er, der blev samlet på et dobbeltalbum. 

I 2011 genopfandt Tranquebar gårdsangertraditionen med et setup bestående af banjo, harmonika, tuba og cajon, der let kunne rejse fra værtshus til værtshus på en cykel. Siden er det blevet til et utal af uannoncerede koncerter rundt omkring i det københavnske natteliv og tekstuniverset har udviklet sig derefter. Sangene handler om sørejser og udlængsel, røvertogter og vemod. De kalder det kaskelotmusik.

Efter bandets første plade, der udkom i 2013, satte de sig for at skrive og udvikle et nyt materiale ude i vandkanten, hvor ambitionerne begynder og fantasien flyder friere. På numrene fra Sejerø hører du efterårsstormen, færgehornet, og kakkelovnen i hytten, på Endelave storhedsvanvid og et vakkelvornt trædeorgel, på Møn selve frelsen i en forladt rugmark, og på Fejø onde drømme trækfugle, en marmeladekogerske og et skur i vejkanten. De 14 numre fra de 4 øer er indspillet på stedet og uden dikkedarer. Der er tale om rå ø-stemning til pladespilleren.

Albummet udkommer på vinyl og cd. Herudover kan de enkelte EP’er fra Sejerø, Møn, Endelave og Fejø købes på iTunes eller streames på Spotify.