Endelave Kro får besøg af Lars Peter Jensen på 61 år, som vil holde et spændende og kulturrigt foredrag om sin tur til Kilimanjaro.

Det er på kroen fredag d. 24. januar 2020, kl. 20.30, og entré (inkl. kaffe og kage) koster 50,- kroner.

Hvis smagsløgene allerede hungre efter de kulinariske oplevelser fra Afrika, vil der også være en afrikansk inspireret middag til 198,- kroner.

Og nogle ord fra Jens Peter Jensen selv:

Hvem: Lars Peter Jensen 61 år. Pensioneret oberstløjtnant, veteran og selvstændig med JensenAdvice

REJSEN KORT FORTALT:

Machame ruten er en af de smukkeste og mest populære ruter med en høj succesrate. Machame ruten kaldes også ind imellem Whisky ruten. Ruten starter ved Machame Gate, som er den sydvestlige indgang til Kilimanjaro Nationalpark. Du vandrer gennem et landskab med forskelligartet vegetation, først frodig regnskov, så hedelandskab, derefter klippelandskab og sluttelig alpint ørkenlandskab. Fra Shira-plateauet er der en fantastisk udsigt til gletsjerne ved Western Breach og ved Stella Point oplever du en smuk solopgang. Den sidste opstigning til toppen foregår fra sydøst, og nedstigningen følger Mweka ruten mod syd. Turen er hård og krævende, men når du Uhuru Peak, belønnes du med en spektakulær udsigt i knap 6 km højde og en unik oplevelse for livet.