Fredag d. 14. februar 2020

kl. 19.00 italiensk-inspireret middag og efterfølgende underholdning

Pris for mad og underholdning 249,- pr. person 

Tilmelding på 21431415

Koncert med kongelig operasanger Guido Paevatalu, som akkompagneres af Karsten Hermansen på klaver.

   Guido Paevatalu er velkendt fra en lang karriere på Det kongelige Teater, hvor han har sunget en mængde partier, som strækker sig fra det tunge til det lette og fra det gamle til det nye. Han har blandt meget andet sunget Wolfram i Wagners ”Tannhäuser” og Posa i ”Don Carlos”. Paevatalu har imidlertid ikke alene en flot baryton, men også et stort skuespiltalent, som blandt andet har gjort ham til en helt fantastisk Figaro i ”Barberen i Sevilla” og Papageno i ”Tryllefløjten” for blot at nævne et par eksempler. I den sparsomme fritid sætter Guido Paevatalu stor pris på at sejle og lave mad – fiskesuppe er et af specialerne!

   I de senere år har Paevatalu kastet sig over kammeroperaer, som han selv iscenesætter og medvirker i. Operakompagniet guidOpera har efterhånden lavet otte forestillinger, hvor Paevatalus iderigdom og kunstnerisk-musikalske talent forenes i intense forestillinger, som kommer landet rundt. Også her på Endelave har vi haft fornøjelse af guidOperas forestillinger på Skippergården.

   Det var i den forbindelse, han mødte organisten fra Marstal, Karsten Hermansen, som akkompagnerer ham ved koncerten. Sammen fik de realiseret en sommeropera i en værftshal i Marstal, og i denne sommer var det 12. gang, ærøboerne kan komme til at opleve opera på øen. Blandt andet på grund af operaen har Karsten Hermansen fået tilnavnet ”den ærøske kulturminister”, og når han ikke arrangerer opera på havnen, spiller han på orgel og klokkespil og arbejder som historiker på Marstal Søfartsmuseum. Desuden elsker han at bage kager!

   Guido Paevatalu og Karsten Hermansen har sammensat et herligt program til en festlig aften.

Vi glæder os til en hyggelig aften!